Bekæmp stress og smerte med massage

04 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Mange danskere forbinder massage med ferie og afslapning ved poolen på et dyrt luksus hotel. Herhjemme er massage endnu ikke en anerkendt behandlingsform som berettiger til dækning af den offentlige sygesikring. Men i mange af vore nabolande kan lægen henvise til massage på lige fod med eksempelvis fysioterapi eller kiropraktik – og det er der god grund til.

Det skyldes at en god massage er særdeles virksom i forbindelse med lindring af alt fra smerter til stress symptomer, og derfor bør du, såfremt du ofte føler dig udbredt eller plaget af smerter, unde dig selv en god massage med jævne mellemrum.

Hvad får jeg ud af et massagebehandlingsforløb?

Massage er en behandlingsform med et stort udbytte – især hvis du vælger at få behandlinger med jævne mellemrum.

Allerede efter den første times massage vil du kunne mærke virkninger i form af et højnet humør, en afslappet krop, og lindring for de mange smertefulde spændinger i dine muskler. Du vil opleve at du får mere mobilitet og en øget smidighed i dine led. Og du vil med sikkerhed sove fantastisk natten efter en god massage.

image

Vælger du at gentage behandlingen med et par ugers mellemrum over en længere periode vil du få de længere varende virkninger at føle. Du vil få mere energi og overskud i hverdagen som følge af den gode nattesøvn og de færre smerter.

Dit stress niveau vil samtidig sænkes, og dette vil bidrage til en generelt højere livskvalitet. Samtidig giver du din krop og dit sind en velfortjent pause hver gang du besøger din massør. Og dette er i sig selv utroligt sundt for dit daglige velbefindende.

Hvor kan jeg gå til massør på Amager?

Den bedste massage på Amager får du hos en fysiurgisk massage fra Kaatsu Massage. Klik ind på https://kaatsumassage.dk/massage-amager/ og læs mere – og book tid til din massage behandling online.

Flere Nyheder