Emaljelak til badekar – en uholdbar løsning

25 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Overvejer du at male dit badekar med emaljelak? Så læs med her.

Hvordan bruger man emaljelak til badekar?

Hvis du ønsker at anvende emaljelak til badekar til at dække over mindre ridser, skrammer eller misfarvninger skal du blot anskaffe en bøtte emaljelak til badekar og en lille malerrulle.

Det er forholdsvis nemt at arbejde med den tynde lak, og lakering af badekar er hurtigt overstået. Du skal dog være forberedt på at resultatet bliver derefter.

Emaljelak til badekar er ikke lavet til at kunne holde særligt længe – og du får ikke den smukke og ensartede overflade i dit badekar som du drømmer om. Allerede efter få måneder kan du risikere at lakken begynder at skalle af eller krakelere. Og så skal du i gang med lak og rulle på ny.

Vælg emaljering i stedet for emaljelak til badekar

Hvis du i stedet vælger at investere i en professionel renovering af badekar vil du kunne forvente langt smukkere og mere holdbare resultater. En dygtig badekarsmaler vil kunne få dit badekar til at stå som nyt, med en flot og stærk emalje som kan holde i mange år.

Det tager kun cirka fire timer at udføre en emaljering. Det er dog vigtigt at du overlader denne noget omstændelige opgave til en professionel badekarsmaler som har hænder og hoved skruet rigtigt på. Lige som en autolakering er emaljering af badekar nemlig ikke et stykke arbejde som bør udføres af amatører.

Til gengæld er det langt billigere at få udført en emaljering af badekar end det er at skifte karret ud. Og resultatet bliver meget bedre end hvis du vælger at bruge emaljelak til badekar.

Lad din badekarsmaler på Frederiksberg hjælpe med renovering af badekar

Er du bosat på Frederiksberg hedder din lokale badekarsmaler Emaljemanden. Hos Emaljemanden kan du altid få et skarpt tilbud på maling af badekar – læs mere på Emaljemanden.dk.

Flere Nyheder