En skræddersyet kostplan gør det markant lettere at tabe sig

20 april 2021 Anders Lundtang Hansen

Nogle af os mennesker har brug for at tabe os gevaldigt, da det ellers kan ramme os sundhedsmæssigt, og vi måske mister fertiliteten, eller vi generelt ikke har energi eller overskud til at klare selv dagens mest simple opgaver.

Andre af os vil måske bare gerne tabe lidt fra sidebenene, så vi kan se lidt pænere ud til sommeren og med bedre samvittighed overfor os selv ligge topløse på stranden.

Så er der også dem, som har et personligt mål om at kunne passe nogle bestemte bukser igen, eller de vil gerne smide nogle kilo for at kunne se flotte ud på nogle fremtidige bryllupsbilleder.

Hvad gør man så?

Det er der råd for, men der er faktisk lidt for mange råd, for det er moderne at se tynd ud, selvom der er kommet mere accept af at have lidt ekstra vægt, selvom man ikke bør hylde at være tyk.

En skræddersyet kostplan passer til din krop

Men man skal rent faktisk bare slå op i et dameblad for at finde nogle kostråd, der også giver nogle spændende opskrifter dertil, så man kan tabe sig i længden og få smag for mere sunde fødevarer, imens man måske får lagt et lille træningsprogram for en.

Vi mennesker er bare så forskellige, at vores smagsløg, evner i et køkken, døgnrytmen, adgang til grøntsager og ikke mindst vores krops sammensætning gør, at man ikke kan forvente at få noget ud af at følge de råd slavisk.

Faktisk bør man hellere se at få lagt sådan en personlig kostplan, og selvom det måske er lidt dyrere end at købe et månedsmagasin, så er det trods alt gavnligt for ens helbred i det lange løb, og ens liv kan man jo ikke prissætte på samme måde.

Afsæt derfor tiden til at få en profession til at skemalægge en målrettet kostplan for dig.

Flere Nyheder