Ergonomiske Bibs sutter i nordisk stil

Vil du give din lille guldklump de bedste sutter på markedet? Skal de være ergonomiske og tilgængelige i flotte, nordiske retrofarver? Så skal du se nærmere på de innovative sutter fra Bibs.

Men hvorfor skal du egentlig vælge Bibs sutter frem for andre sutter på markedet? Læs med i artiklen, og find ud af hvorfor. 

Bibs sutter har stor ergonomisk effekt

Der er flere fordele ved at vælge sutter fra mærket Bibs. I mere end 50 år har de faktisk været de foretrukne sutter hos danske forældre. Det er blandt andet fordi:

– Sutten har en ergonomisk udformning 

– Sutten er lavet i naturgummi 

– Sutten er den sut på markedet, der minder mest om moderens bryst

– Sutten er ideel til ammende mødre, der ønsker at bibeholde barnets sutteteknik

– Sutten er blevet lanceret i retroudgaver i nordiske farver

– Sutten passer til tidens farvetoner, som børn typisk klædes i i dag

Bibs sutter fås i retrofarver 

Er I lidt trætte af sutter, der bare er klare eller udelukkende i skrigfarver? Vil I have et alternativ, så jeres barns sut kan passe sammen med deres tøj, barnevogn, sutteklude osv. Sutterne fra Bibs kommer blandt andet i neutrale, men smukke nuancer som: sand, smoke, dark oak og blush. De kommer også i mere dybe toner som: dark teal, coral, rust, petrol og dark denim. Der er virkelig noget for en hver smag, når du shopper sutter fra Bibs. 

Her kan du købe Bibs sutter

Loukrudt forhandler et stort udvalg af forskellige Bibs sutter. Her finder I både Bibs supreme sutter og runde Bibs sutter. Udforsk hele udvalget hos Loukrudt, og find de perfekte sutter til jeres lille guldklump.

De er også helt ideelle som gave til babyshower eller til de nybagte forældre. Med de flotte sutter fra Bibs kan I give en gave, der skiller sig lidt ud fra de typiske sutter på markedet.