Få professionel rideundervisning på rideskole i Haderslev

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du på udkig efter en god rideskole i Haderslev eller omegn – og må den gerne have en ambitiøs tilgang til ridning? Så kan du med stor fordel vælge Rideklubben Møllen uanset om du har egen hest eller ej.

Få privat rideundervisning på egen hest eller pony

Hvis du er en af de heldige som er i besiddelse af egen hest eller pony kan du vælge at lade denne opstalde hos Ridecenter Møllen.

Ridecenter Møllen råder over lækre stald lokaler med rummelige bokse. Når du vælger at opstalde din hest hos Ridecenter Møllen kan du samtidig vælge udmugning og strøelse samt græsning og fodring efter aftale.

Samtidig får du adgang til at benytte centerets formidable faciliteter som for eksempel dressurbanen, springbanen, og det rummelige ridehus. Og endelig har du mulighed for at tilmelde dig privat undervisning på egen hest.

image

Hvorfor skal jeg tage ridetimer?

Der er faktisk rigtig meget at vinde ved en til to gange om ugen at få undervisning af en dygtig berider eller instruktør. En ridelærer kan se dig udefra og hjælpe dig med at rette op på de ubevidste småfejl du laver under din ridning.

Resultatet er bedre kommunikation med hesten og en flottere afvikling af såvel spring som dressur øvelser. Og s får du ekstra og særlig megen motivation for at lægge et stykke arbejde i din ridning.

Hvad hvis jeg ikke har nogen hest?

Du kan sagtens få ridetimer hos Ridecenter Møllen selv om du ikke har en hest eller en pony. Som medlem af Rideklubben Møllen har du nemlig mulighed for at låne en af skolehestene eller ponyerne, og deltage i hold undervisning.

Når du er medlem af Rideklubben Møllen kan du samtidig deltage i stævner og andre arrangementer i klub regi. Klik ind og læs mere på Rideklubben Møllens hjemmeside rideklubben-moellen.dk.

Flere Nyheder