Find de flotteste unikke træterrasser online

01 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Skal sommeren 2022 nydes hjemme i familiens have? Så bør du overveje at investere i en lækker træ terrasse.

Hvorfor skal jeg få bygget en træ terrasse i haven?

Der er mange gode grunde til at berige boligen med en flot og professionelt designet træ terrasse.

Først og fremmest kan en træ terrasse danne rammen om mange hyggelige stunder udendørs. Det solide trædæk kan udgøre et stabilt underlag for familiens havemøbler og grillen når aftensmåltidet skal tilberedes og indtages under åben himmel.

Du kan skue ud over haven fra din liggestol i solen på din træ terrasse. Er terrassen hævet et stykke over grundplan kan det betyde flere solskins timer og en bedre udsigt.

Vælger du at lade dele af din nye terrasse overdække vil du og din familie kunne søge skygge når solen bliver for intens. Du kan oven i købet vælge at indrette et smart udekøkken på din overdækkede træ terrasse. Og med en smart terrasse varmer kan familien nyde udelivet langt ud på efteråret.

Kan jeg selv bygge en træ terrasse?

Du kan godt vælge selv at indkøbe terrassebrædder og værktøj til opførelse af en træ terrasse i haven og selv flikke et trædæk sammen. Men skal din nye træ terrasse udgøre et aktiv for din bolig er det klogt at lade en professionel fagperson forestå design, konstruktion og opførelse heraf.

På den måde får du en helt unik træ terrasse, særligt tilpasset din bolig og din have, som du og din familie kan have glæde af i mange år, og som kan holde til årstidernes skiften. Og du vil ydermere kunne betragte terrassen som en investering i din ejendom idet den vil gøre boligen mere værd i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg.

Du kan få hjælp til opførelse af træ terrasse hos Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS – læs mere på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder