Find inspiration til sjove havespil på Boligbladet

26 november 2019 Emilie Jacobsen
Find inspiration til sjove havespil på Boligbladet

Leder du efter noget at underholde dig med i haven, er det en god ide for dig, at du ser på, hvilke forskellige former for havespil, som du kan kaste dig ud i. Der findes nemlig utrolig mange forskellige slags, og det er med til at gøre, at du nemt kan finde den helt rette form for spil til dig, dine venner og din familie. Du kan for eksempel spille stangtennis. Der skal I bare være to, der spiller. Det gælder om, at du rammer bolden, så den enten bliver skruet helt op eller helt ned. Det er altså meget simpelt, men virkelig underholdende. 

Et andet godt havespil er selvfølgelig fodbold. Det kan I også spille, lige meget hvor mange I er. Er I kun to, kan I spille, hvor den ene står på mål, og den anden sparker til bolden. Dermed kan I skiftes til at øve jer i, hvordan I scorer mål fra forskellige vinkler. 

Der findes selvfølgelig også mange andre former for spil. Det er for eksempel crocket, badminton, kongespil og for ikke at glemme alle de vandlege, som I kan kaste jer ud i i haven. 

Mangler du inspiration til, hvilke former for havespil du kan spille, er det en god ide, at du ser nærmere på boligbladet.dk. Det er en blog, hvor de skriver om en lang række forskellige emner. Det er for eksempel indretning, livsstil og erhverv. Havespil kan du dermed finde inspiration til under livsstil, hvor du også finder andre artikler med inspiration til dit liv. 

Med en erhvervsdel kommer dine nyheder fra boligbladet.dk dog ikke kun til at være af blød karakter. Hvis du gerne vil have nogle mere hardcore nyheder om, hvad der rører sig i erhvervslivet, kan du også finde det på siden. Dermed har den altså rigtig meget at byde på i forhold til, at du både kan få noget inspiration og ny viden. 

Flere Nyheder