Gucci – Altid det rette valg

30 november 2021 Athene Eriksen

advertorial

Gucci – Få lidt luksus i livet

Som det ofte er blevet udtrykt, så går kvalitet frem for kvantitet. Specielt når det kommer til ure og smykker, da et produkt i høj kvalitet, vil kunne stå dig bi igennem mange år. Dette gælder både værket, som sidder indeni og de ydre materialer, som bør være både æstetisk smukke og holdbare. Derfor er Gucci naturligvis det oplagte valg, når det kommer til disse væsentlige elementer. 

Hvorfor er værket vigtigt? 

Værket som sidder inde i uret, består af imellem 150-250 små dele, som er med til at få det hele til at fungere. Dette er ikke blot et urværk, det er et kunstværk og et håndværk. Hver af disse dele, opfylder deres helt egen funktion og er med til at sikre kvaliteten af netop dit ur. Moderlandet når det kommer til produktionen af kvalitetsurværker, må siges at være Schweiz, som har flere hundrede års tradition, for fremstillingen af disse. Dette er naturligvis også hvor Gucci får fremstillet værkerne til deres ure, med fokus på den gode kvalitet og eksklusivitet. Glasset som beskytter urskiven er fremstillet i safirglas, hvilket har nogle helt specielle egenskaber, både i forhold til udseende og styrke af dit ur. Safirglas er nemlig, selvom kunstigt fremstillet, en imitation af safiren – det næsthårdeste mineral der findes, kun overgået af diamanter. 

image

Laver Gucci både ure til kvinder og mænd? 

Når man taler om den type af kaliber, som Gucci’s produkter skabes i, er der naturligvis også rigeligt med valgmuligheder til begge køn. Så uanset om du ønsker, at give den perfekte gave eller forkæle dig selv, så er Gucci’s ure altid en lille ekstra luksus i livet. 

Ønsker du dig, det bedste af det bedste? Så kan du med fordel se med her og finde den helt rigtige Gucci model for dig.

Flere Nyheder