Gulvkanonen.dk – slibning af gulve udføres overalt på Sjælland til billige priser

27 oktober 2017 admin
Gulvkanonen.dk – slibning af gulve udføres overalt på Sjælland til billige priser

Står du og har brug for en dygtig og erfaren gulvsliber til at give dine slidte og ridsede trægulve nyt liv, så kan du med fordel hyre Gulvkanonen.dk til opgaven. Firmaet har mange års erfaring med gulvafslibning, gulvafhøvling, polering og efterbehandling af trægulve, og du kan altid indhente et godt tilbud på slibning af gulv. Gulvkanonen.dk kører ud til kunder i København og overalt på Sjælland, så du kan nemt og hurtig lave en aftale.

Professionel vejledning og tre års garanti

Fordelene ved at hyre en kompetent gulvsliber er, at han ved præcis, hvordan dine trægulve skal slibes og behandles på den bedste måde, så de både får den afslibning, der er behov for og samtidig får den efterbehandling, som skal til for, at trægulvene kan holde sig pæne i lang tid fremover. Det er dig, som bestemmer, hvilken type efterbehandling du ønsker, men Gulvkanonen.dk tilbyder professionel rådgivning, så du kan være helt tryg ved, at du får truffet den rigtige beslutning vedrørende dine trægulve. Du får tre års garanti på alt udført arbejde.

Trægulve skal beskyttes med modstandsdygtig efterbehandling

Ved professionel og effektiv gulvafslibning fjernes ridser, slitage og mørke pletter fra dine trægulve, så de får nyt liv. Nyslebne trægulve er dog sarte i den forstand, at de er modtagelige for snavs og vand, så derfor er det vigtigt, at de får en efterbehandling. Vil du gerne have slidstærke trægulve, som er nemme at rengøre, kan det anbefales at vælge lakbehandling. Lakerede gulve får en flot varm farve, som passer ind i mange forskellige typer af boliger. Ludbehandlede gulve har en flot naturfarve, og de kan blive endnu lysere, hvis de får et lag hvidpigmenteret olie. Du kan også få malet dit trægulv i en hvilken som helst farve, du ønsker. Hvide og grå nuancer passer perfekt til den skandinaviske boligstil eller fransk vintagestil, mens en sort farve på gulvet vil give rummet mere kant. Elsker du stærke farver, kan du vælge at få et rødt, gult eller blåt trægulv, som nok skal tilføre rummet varme og karisma.

Flere Nyheder