Hvem skal du gå til ift. parterapi på Østerbro?

27 juni 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Står dig og din partner et sted, hvor I har brug for parterapi? Men ved I endnu ikke hvem I skal gå til for at få hjælp? Så kommer vi til at guide jer mere på vej her. 

Sådan finder I hjælp til parterapi på Østerbro 

Undersøg hvilke psykologer I kan komme til 

Som det første kan I undersøge, hvilke psykologer der arbejder med parterapi på østerbro. For det at I havner hos lige præcis denne fagperson, kan have meget at sige for, hvor stor en hjælp I får. En psykolog har nemlig en beskyttet titel. Det vil sige, at det kræver en lang uddannelse, før man kan få denne titel. I kan dermed også se frem til at komme i ekstra gode hænder, når jeres parterapi på Østerbro foregår her. 

parterapi østerbro

Hvor kan I få den hjælp, I har brug for? 

En anden måde I kan finde hjælp på, er ud fra, hvor I kan få den rette hjælp. Det vil sige, hvilket sted kan I få parterapi til det eller de områder, hvor I har udfordringer. For der kan selvfølgelig være forskel på, hvad forskellige psykologer har erfaring med. Derfor er det også en fordel at tjekke op på de forløb, som jeres kommende professionelle ofte har. 

Hvornår kan I komme til? 

Som det tredje kan I høre ind til, hvornår I kan komme til og få en tid. For lige når det kommer til parterapi på Østerbro, så kan det være rart at undgå en lang ventetid. 

Hvem er tidligere klienter glade for? 

En sidste ting der kan dykkes ned i er, hvem tidligere klienter på Østerbro er glade for. For det kan også gøre det nemmere for jer at spore jer ind på, hvem I skal gå til. For mon ikke I ønsker samme udbytte som dem, I læser om? 

Flere Nyheder