Lad en dygtig tømrer opføre en flot overdækket terrasse

08 september 2021 Astrid Pedersen

Skal der opføres en terrasse i din have inden næste sommer? Så læs med her.

Få mere ud af sommeren med en overdækket terrasse

Hvis du vil gå all in med projekt opførelse af ny træterrasse bør du overveje at lade den i hvert fald delvist overdække. Måske synes du det er synd at forsyne terrassen med en overdækning. Man skulle jo helst ikke gå glip af de få solskinstimer vi har herhjemme.

Men her skal du huske at du netop med en overdækket terrasse er sikret mulighed for at nyde det udendørs liv i langt større omfang end hvis terrassen ikke er overdækket. Når solen rigtig bager, og det er nærmest ulideligt varmt midt på dagen, kan familien søge skygge under overdækningen.

Hvis det regner eller er overskyet kan terrassen stadig bruges såfremt den er helt eller delvist overdækket. Det er hyggeligt at nyde udelivet på en overdækket terrasse. Er der plads under overdækningen kan I med fordel bygge udekøkken og nyde alle måltider under næsten åben himmel. Og med en terrasse varmer kan I få glæde af den overdækkede terrasse langt ud på efteråret.

Hvem kan bygge en overdækket terrasse?

Du bør aldrig selv kaste dig ud i opgaven med at opføre en overdækket terrasse. En sådan kan nemlig tælle som en decideret tilbygning til dit hus.

Det betyder at der skal indhentes tilladelse til opførelse, og at terrassen skal overholde visse mål og standarder. Derfor bør du overlade opførelse af din terrasse med overdækning til en faglært håndværker. Og her kan du med fordel vælge tømrermester Andreas la Cour.

Andreas la Cour er manden bag den succesfulde tømrervirksomhed Kun Terrasser ApS. Hos Kun Terrasser ApS finder du den største ekspertise inden for overdækket terrasse konstruktion og design. Klik ind og læs mere om overdækkede terrasser på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder