Pendler til spisebord, sofabord og hyggekrog

Drømmer du om stuer, som oser af hygge, og hvor stemningen er varm og velkommende overfor såvel beboere som gæster? Så bør du tage et grundigt kig på belysningen i rummet. Rigtig meget af en stues atmosfære er skabt af den rette belysning – og er lyssætningen ikke på plads, ryger den hyggelige stemning sig en tur.

Der er for eksempel ikke megen hygge og intimitet over en loftlampe, som spreder et ensartet og jævnt lys ud over hele rummet og interiøret. En loftlampe kan sagtens have sin berettigelse i rum, hvor der er brug for et gyldent overblik – for eksempel hobbyrummet eller børneværelset – men når mørket falder på, skal din hyggelige stue være oplyst af mindre lamper, som lyser afgrænsede områder op i små oaser af hygge og stemning.

Pendler – dekorative hyggespredere med stil

Blandt de lampetyper, som er absolut bedst til at skabe den intime stemning, du ønsker dig af en stue, er pendlerne de absolut mest dekorative og raffinerede. Pendler hænger fra loftet i strenge, wirer eller kæder, og kan fungere som spisebords lamper såvel som belysning over sofabordet eller lyende dekorationer af hyggekroge.

Med pendler kan du skabe de små øer af lys, som sætter stemningen i et rum – og så er moderne designer pendler desuden så smukke og stilrene i udførelsen, at de kan gå for at være små kunstværker i sig selv. Se for eksempel den eksklusive og elegante Fucsia pendel fra Flos, som er designet af Achille Castiglioni. Fucsia er klasse eksemplet på en yderst raffineret og tidløs pendel, og kaster det blideste lys med sine mundblæste glasskærme.

Find dine nye pendler i andlight.dk’s online shop

Du finder pendler og andre lampetyper (bordlamper, loftlamper, væglamper og spots) fra Flos og mange andre kendte producenter, danske såvel som udenlandske, i den store og velassorterede webshop på andlight.dk.