Sådan kan du aflure en bilforhandler!

19 november 2020 Anders Lundtang Hansen

Der findes mange typer af bilforhandlere ude i det danske landskab, og det kan være alt fra en slipsedreng, der har fået ansættelse i et bilfirma, hvor man har udstillingslokaler med helt nye biler, hvor man enten sælger et bestemt mærke af en bil, man har fået autorisation på, eller sælger mange forskellige af slagsen.

Eller det kan være den beskidte håndværker, der har et skrotlager med nogle gange hele biler i, hvor man står i en overall, har en cigaret hængende fra kæften, mens armene er badet i olie fra armhuler til håndflader.

Og så er der alle dem imellem.

Den ene type behøver ikke være bedre end den anden, men det siger bare noget om, hvor broget en skarre af bilforhandlere, man kan støde på derude, hvor der er blevet handlet gennem mere end hundrede år.

Men hvordan finder man så lige ud af, hvem man skal gøre en handel med?

Hvilken type bil leder du efter er svaret!

Du skal jo afgøre med dig selv, om du er efter en helt ny bil, eller om det er okay, at du sparer en del penge ved at købe noget nær en skrotkasse, som du er indforstået med, at der dårligt er nogen garanti på, og du selv skal ligge og ordne en del på den løbende.

Men begge bilforhandlere vil jo gerne gøre en god handel, og her er det ikke ligesom i en dagligvareforretning, hvor man skal have mange nødvendige varer med hjem.

En bil er ikke altid en nødvendighed, og mange mennesker ser på den slags som en luksusvare, så der er måske sparet penge sammen til sådan en gennem længere tid.

Så man gør sig store overvejelser, før man siger ja.

Her skal man så spørge ind til, hvad en bilforhandler kan give af gode tilbud, og man får noget med i prisen og ikke mindst, hvad forhandleren ved om bilen.

På den måde kan man finde ud af, hvem der er reelle og har en interesse for faget, og hvem der bare vil tjene penge på det.

Flere Nyheder