SEO: Hvad betyder det? – og kan jeg undvære det?

Skal din virksomhed online? Så har du helt sikkert hørt om SEO eller søgemaskineoptimering. Det dér, de allesammen snakker om. Er det virkelig så vigtigt, tænker du måske? Og ja, det er virkelige lige præcis så vigtigt. Men hvorfor, er så det næste naturlige spørgsmål. Og svaret er ganske enkelt: Fordi det er den absolut bedste måde at få kunder i virksomheden på. I hvert fald på nettet.

Hvad betyder SEO?

http://seobetydning.dk/ finder du uddybende informationer om alt, hvad der vedrører SEO. Men vi giver lige den korte historie: SEO er en forkortelse for det engelske udtryk Search Engine Optimization, der på dansk betyder søgemaskineoptimering. Og det er lige præcis det, det er. En måde hvorpå du optimerer din hjemmeside, så den passer bedre til søgemaskinerne. Primært Google.

Hvorfor er SEO vigtigt?

Hvis du driver en online virksomhed, fx en webshop eller en blog, så er det essentielt at få kunderne forbi din hjemmeside. Og det gør du ikke, hvis du ikke ligger øverst i Googles søgeresultater. Op mod 80% af danskerne starter deres online købsproces på Google, og de fleste bladrer ikke engang videre til side 2, før de har fundet, hvad de leder efter. Og netop derfor er SEO vigtigt  – du er nødt til at være synlig på Google.