Skab liv og stemning med flotte plakater

Flotte og farverige plakater er oplagte som dekoration på vægge i hjemmet såvel som på arbejdspladsen. Plakater er ikke blot tynde papirbilleder sat op med klæbepuder, som du måske husker det fra dit teenage værelse. Moderne plakater holder en høj kvalitet i papir såvel som i tryk, og gør sig allerbedst i glas og ramme. Og motiverne begrænser sig ikke til popstjerner eller heste. Du kan få plakater med motiver af alt fra kendte kunstværker til smukke fotos af dyr, planter og landskaber.

Plakater til børneværelset

Hvis dit barn er kommet i en alder, hvor han eller hun er begyndt at lægge mærke til verden omkring sig, er det en god idé at stimulere barnet visuelt. Dette kan du for eksempel gøre ved at sætte plakater op på de vægge, som omgiver barnet. Disse plakater kan for eksempel have dyremotiver. Du kan få plakater med såvel hunde og katte som løver, tigre og giraffer. Kun fantasien sætter grænser. Når barnet bliver lidt ældre, og får andre interesser, kan du skifte plakaterne ud med filmstjerner, fodboldspillere eller boybands, alt efter barnets ønsker og præferencer.

Plakater til kontoret

Plakater med opmuntrende tekst, filosofiske citater og spidsfindige mundheld har fundet vej til mange kontorer i Danmark. Det er rart at have lidt at kigge på – og da ikke alle deler samme smag i kunst, er plakater med tekst et hit på arbejdspladsen. Såvel i receptionen som på selve kontoret, på toilettet og ved vandkøleren i te-køkkenet vil en citat-plakat vække lykke, og måske endda anspore til hyggelig samtale blandt kollegerne.

Køb billige plakater online

Hvis du ikke har en butik, som forhandler plakater, inden for overskuelig afstand, kan du købe billige plakater hos sohu-shop.dk. Her finder du et bredt og velassorteret udvalg af plakater med eller uden ramme. Plakaterne fås i flere forskellige størrelser og med varierende motiver.