Tag da noget sexlegetøj med på arbejde

30 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Tag da noget sexlegetøj med på arbejde

Du skal selvfølgelig ikke tro, at vi mener, at du skal tage sexlegetøj med på arbejdspladsen for at vise det frem til kollegaerne, vise brugen af det i frokostpausen eller noget i den stil; den slags kan du gøre til et dildoparty, hvor du kan hive kollegaerne med, hvis du vil det.

Men du skal faktisk ikke sige det til nogle som helst, at du har taget noget sexlegetøj med, og det kan netop være det, der øger nydelsen markant mere.

For hvornår er det lige, at man bringer spænding ind i sexlivet?

Det er da blandt andet, når man har samleje eller lignende et sted, hvor der er en chance for at blive opdaget: man vil bestemt helst ikke opdages, da det også er ulovligt at gøre den slags, men netop det, at det er forbudt, gør det kun endnu mere spændende at gøre.

Så forestil dig lige, at du er en seriøs kontormus, der sidder der i korrekt nederdel, har håret sat op, og generelt er makeuppen så perfekt på dig, at der ikke er noget symmetrisk ved dig at spotte – og samtidig gemmer du på en hemmelighed i din dametaske.

Du venter faktisk bare på, at du med god samvittighed kan holde en lille pause og låse dig inde på toilettet, så du kan fornøje dig med sexlegetøjet.

Ikke alene kan det sende gunstige, naturlige stoffer rundt i din krop, det nedbryder også stress, og du oplever velvære bagefter ved at bruge sexlegetøj og gerne nå til en orgasme.

Men det gør det netop lige dét mere spændende, at du ved, at ikke så langt væk sidder dine kollegaer og din chef, som ikke ved, hvad du er ved at foretage dig.

Gode tips er dog at vælge et toilet, hvor ikke andre kan komme ind såsom toiletbåse, og tag ikke et stykke sexlegetøj med, der larmer for meget eller har en tendens til at starte af sig selv.

Flere Nyheder