Væn dig ikke for meget til lækkert lingeri fra Love Lingeri

13 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Der skal måske lige understreges med det samme, at man stort set ikke kan andet end at holde af og elske lingeri fra Love Lingeri samt deres andre produkter.

Se bare lige her: https://www.love-lingeri.dk/ .

Og det er da også formålet med deres produkter: at man skal kunne holde af dem og bruge dem i lang tid.

Men tænk lidt på det som den person, der udelukkende ryger en cigar nytårsaften i den anledning. Vedkommende elsker det og nyder hvert sug og har måske sparet sammen til lige den her dyre cigar, hvor man nyder den sammen med gode venner, der også har deres gode cigarer.

Så ser man tilbage på året der sammen, og det bliver et vanligt ritual, man skal gennemgå hvert år.

Men hvis man så ryger cigar hver dag, skal man slække på kvaliteten for at få råd til det, og man nyder det så næppe så meget, fordi det ikke er specielt længere.

Man skal også have andet end lingeri på

Nu er det jo ikke usundt at have lingeri på, medmindre det strammer eller er lavet af kemiske og dårlige materialer.

Men man kan efter at have fået fat i sådan noget lækkert lingeri fra Love Lingeri kigge på ens sædvanlige undertøj og tænke, hvorfor man dog nogensinde skulle have det på igen.

Selvom der måske ikke er andre, der skal se ens undertøj den dag end en selv, så vil man jo gerne føle sig sexet for sig selv.

Men når man så også vænner sig til at have sådan noget udsøgt undertøj på, så bliver man måske også så vant til det, at selvom man skifter ud i kollektionen fra Love Lingeri, så begynder man at se ned på ens sædvanlige undertøj, som man så sjældent går i nu.

Derfor går ens lingeri lettere i stykker, og det bliver dyrt for en at købe nyt, fordi man ofte skal have noget nyt at have på.

Derfor bør man gemme det til særlige lejligheder.

Flere Nyheder