Vibratorer – en fin gaveidé til veninden

Har din veninde fødselsdag, og ved du simpelthen ikke, hvad du skal give hende i gave? En vibrator kunne være et godt bud – omend den skal gives diskret, hvis du ikke vil give din veninde røde ører foran familie og venner. Men hvilken vibrator skal du så vælge? Ja, det er et svært spørgsmål, når du sandsynligvis ikke kender hendes seksuelle præferencer i detaljer, men et godt bud er Satisfyer Pro Penguin, LELO Soraya Rabbit vibrator eller Fun Factory Delight G-punkts vibrator. Alle tre modeller er af høj kvalitet, fungerer godt til den lettere øvede kvinde og fås med prisgaranti på https://www.belugi.dk/.

Satisfyer Pro Penguien

Denne vibrator er en klitorisstimulator, der giver en sjov og anderledes onanioplevelse. I stedet for at stimulere klitoris ved hjælp af vibrationer, så tilfredsstiller stimulatoren med pulserende trykbølger, der giver stærke orgasmer.

LELO Soraya 

En klassisk rabbit-vibrator i den luksuriøse ende af skalaen. Den er meget effektiv og stimulerer både indvendigt og udvendigt, hvilket nærmest giver orgasmegaranti.

Fun Factory Delight G-punkts vibrator

Her får du en af verdens mest populære G-punkts vibratorer, som er designet til at ramme og stimulere G-punktet og dermed give skønne orgasmer. Vibratoren har en ergonomisk form, der gør den let at holde, og samtidig føles den blød og lækker at røre ved.